Var Justins natt-tweet menad till Selena?

Getty Images

Lång distans är svårt för varje relation, särskilt nya! Justin är separerad med mer än 2.000 miles från hans ryktade flickvän, Selena Gomez.

Justin vaknade upp mitt i natten för att sända ett sött meddelande via Twitter.

"Mitt i natten. Vill bara säga #hellolove" twittrade den 16-åriga popstjärnan kl 3 på natten den 6 januari. Justin var i den östra delen av landet, för att promota hans kommande film, Never Say Never 3D, medan Selena  var i LA efter att ha varit (och vunnit) på Peoples Choice Awards tidigare under dagen.

Jag måste erkänna att jag trodde Justin var för ung för Selena i början. Men efter att ha sett hur han behandlade henne, verkar unga Biebs som en fantastisk pojkvän. Även om deras relation är ny (och obekräftad), är det uppenbart att Selena och Justin inte kan få nog av varandra! De tillbringade nyår tillsammans och sågs kyssas på en båt i Västindien. Hon reste tillsammans i hans turnébuss och han överväger att klippa sitt kända hår för henne.

Om det inte är ung kärlek, vet jag inte vad det är! Plus att Justin och Selena har varit vänner länge, som kommer att göra att det blir en starkare, mer varaktig relation.

De är det nya heta paret i Hollywood. Jag önskar bara att hon hade twittrat tillbaka..
- Kirstin Benson, hollywoodlife.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback