TWITPICS; Paris


"Showtime. And look where I am performing. Life is good. Je t aime paris!"


"NRJ in Paris doing some interviews. Feeling sick still. All stuffed up. But brought gifts for my new friends"

Svar på tal; 30/11
Svar på kommentar nummer ett: Haha, förstår det! Ska bli så jävla grymt att få åka dit och se Justin uppträda LIVE, det är verkligen .. speciellt för mig!

Det finns två paket som man kan köpa, "U smile" och "Love Me". "U smile" var ståplats längst fram och det blev såklart slutsålt direkt.. "Love me", som jag köpt, är ståplats ungefär näst längstfram (snart slutsålt!). När man köper LM så får man lite extra grejer (en påse, VIP-kort (souvenir) och lite annat tror jag) och det kostar 1400:- för en biljett
(Man kunde också köpa Fanklub-biljett, men då var man tvungen att vara medlem på den sidan och det var bara jättekrångligt.. Allt är ju på danska!)
 
Jag ska åka dit med den andra tjejen som har den här bloggen, och vi kommer väl att ta tåget/flyget ner till Göteborg och sedan åka med färja över till Danmark. Vi kommer att åka med föräldrar!


Svar på kommentar nummer två: Det är bara bra att du kommenterar på ;)
Yes, såvitt jag vet så kommer han! Grymt va?! Han twittrade '"shoutout to my European fans...I will be seeing u soon UK, Germany, France, Italy, Hungary, Sweden, and the list goes on! EUROPE thank u!!" vilket måste betyda att han kommer? Eller hur? Har ingen aning om när dock, men hans My World Tour 2011 börjar i Mars 2011 tror jag, så det blir väl nån gång nästa år. Kanske runt april-juli?

Ja, vi är två som har bloggen. Vi/jag hittar all fakta från andra bloggar, internetsidor, Justins officiella hemsidor och viss fakta har vi i huvudet!
Och ja igen! Vi har ny design och den har vi gjort själva. Jag har gjort den i Photoshop 8.0 och Picnik!

Boksignering @ Madrid - Spanien
Justin @ The X Factor

Så otroligt jävla söt!
(Extra: Justins klädsel på The X Factor; På sidan av jackan så står det Stratford, på vänstra axeln: J. Bieber. och på högra axeln: Original Men Of Mayhem)

Justin: "Vill avsluta High School och även universitetet"Justin har avslöjat att han planerar att gå på universitetet, även efter att ha sålt miljontals album och bara är 16 år.

"Jag har alltid med mig en privatlärare när jag reser. Jag har fem tre timmars lektioner i veckan, sade Justin på en presskonferens i Madrid.."

Justin fortsätter: "Jag vill avsluta gymnasiet och även universitet och sedan utvecklas vart min musik än tar mig"

"Jag vill också sticka in huvudet i filmvärlden, även om jag kommer att fokusera på min musik just nu", tillade han.

Justin Bieber - Inspiration TattooMY @JUSTINBIEBER TATTOO ♥ INSPIRED BY JUSTIN BIEBER & MY PARENTS SEPARATION AT 3 MONTHS OLD ♥ HOPE JUSTIN SEES THIS.

TWITPIC;
(Justins tweet)

Latin Girl + LyricsNu har Justin gjort en ny (GRYM) låt som har läckt. Den finns inte på något album, så det är väl "bara en låt", som tex Pick me, antar jag? Den är iallafall galet bra !

LYRICS!
Shes my latin girl
Shes my latin girl

I was on the beach, yeah
I was on vacation
I was doing nothin i was just sittin patient

Then you walked by
You caught my eye
I said whos this girl shes lookin super fly

Hey miss beautiful ive never seen you before
And I would like to be the one to show you I am cool enough
Hey little mama what you got on ya
Lookin so good and i just want ya telephone

Shes my latin girl
Oh pretty lady dont you think It’s crazy
Shes my latin girl
Oh she try to fight it but she knows she likes it
Shes my latin girl
Saw what I see then shes looking at me
Shes my latin girl
Yeah, Yeah, Yeah

Hey miss beautiful ive never seen you before
And I would like to be the one to show you I am cool enough
Hey little mama what you got on ya
Lookin so good and i just want ya telephone

Shes my latin girl
Oh pretty lady dont you think It’s crazy
Shes my latin girl
Oh she try to fight it but she knows she likes it
Shes my latin girl
Saw what I see then shes looking at me
Shes my latin girl
Yeah, Yeah, Yeah

Shes my latin girl
Oh pretty lady dont you think It’s crazy
Shes my latin girl
Oh she try to fight it but she knows she likes it
Shes my latin girl
Saw what I see then shes looking at me
Shes my latin girl
Yeah, Yeah, Yeah


Justin flirtar med sina fansVi behöver inte oroa oss!


Antar att det betyder att han kommer till Sverige då? UNDERBART!


DANMARK 2011 - HERE I COMEOH MY BIEBER! Ord förklarar inte hur jävla lycklig jag är just nu, för jag har
KÖPT BILJETTER TILL DANMARK-KONSERTEN 2011!

För er som undrar så köpte jag "LOVE ME"-biljetter ("U Smile" var utsålda), och alltså de bästa lediga GOLV-biljetterna (vill ju stå nära scenen!)

Om ni vill beställa (GÖR DET) så kan ni göra det genom Ticnet eller på den här hemsidan: http://www.billetnet.dk/Justin+Bieber-billetter/event/JBB0104?tm_link=tm_header_lang2 !


Down to Earth coverHahaha.. Bra tjejen! Nej, nu ska vi inte vara taskiga.. hon försökte säkert iallafall! Älskar slutet :)

Justin vinner "Guld disc" för My Worlds The Collection - SpanienJustin fick en guldskiva för sin försäljning av "My Worlds The Collection" under en Photocall på The Urban Hotel i Madrid, Spanien, 29 november. Justy paketerade också upp för att underteckna kopior av hans nya album på El Corte Ingles butik.


Dagens bild; #2 30/11


Tagen ifrån MakeAWave ;)

Justin Bieber spel


På den HÄR sidan kan ni spela massvis med spel som handlar om Justin Bieber! Många "klä på spel" ;)


El Hormiguero 29/11

Intervju med Jeremy


Grammy-nomineringar - Concert LivePopstjärnan Justin Bieber, rapparen BoB, landkonstnären Miranda Lambert, producenten Bruno Mars och sångerskan Katy Perry är de första artisterna som nominerats för "The Grammy-nomineringar Concert Live'' - nedräkning till Musik's Biggest Night. Grammy vinnare LL Cool J återigen är inställd på att vara värd för en timme särskilda, som kommer att äga rum leva på onsdag, 1 december på Club Nokia i Los Angeles.

Det särskilda märkena tredje gången nomineringar för den årliga Grammy Awards kommer att presenteras live på primetime-tv.
Förra årets luftning av nomineringar särskilda nådde över 7 miljoner tittare och ledde till tvåsiffriga procentuella ökningar på alla viktiga demos till den 52:e årliga Grammy Awards telecast tidigare i år, levererar seriens bästa betyg i alla viktiga åtgärder sedan 2004 och den största jämfört med samma period året ökat mer än 20 år.

Justin Bieber är alltså nominerad! Vi får hoppas på att han vinner :)

Break Your Heart f.t Justin Bieber "Baby"


GRYM!

My Worlds - The Collection Scans


Dagens bild; 30/11


Intervju från X-Factor


TWITPIC; Purple glasses


"Ready set go!!! See the movie! Get the purple glasses! I'll stop spamming u now ;) jb3dpreview.com u want it"
Justins 3D filmregissör twittrade den här bilden och texten. I CANT WAIT!


Voice Begins to Break. Justin Bieber relies on Vocal CoachJustin Bieber kämpar när puberteten ändrar stämbanden, men han har anlitat en röstexpert som vakar över honom och ser till att han fortfarande kan fullgöra sina låtar LIVE.

"Justin utvecklas fysiskt i en långsammare takt än de flesta killar så hans röst är påväg att brytas nu"

"Han arbetar med de bästa i branschen, blandannat med en så kallad specialist vid namn Jan Smith, som ser till att han får så mycket sång vila som överhuvudtaget är möjligt för en fungerande popstjärna. Det är samma person som arbetade med Usher när hans röst brast" säger en källa.

Justin har tidigare sagt att puberteten är ingen stor sak.
"Allas röst förändringar, är puberteten en naturlig sak" säger han.

"Jag har den bästa sångpedagog i världen och vi jobbar på min röst och gör vad jag behöver göra. Det är inte som så fort du träffar puberteten du sluta sjunga. " sa han i Juli i år.

InformationHÄR
 kan ni checka in alla spikade konserter och också tävla om en Meet&Greet biljett och HÄR kan ni också kolla in alla konserter. På båda sidorna kan ni boka biljetter till konserterna och hålla koll på när biljetterna till Danmark-konserten kommer? Jag har ingen aning om när de kommer, antingen någon gång nu i December eller senare tror jag. Men jag säger till här på bloggen så fort jag vet!


Justin påväg till The X-factor 28/11

justin bieber x factor 04

Pray cover


Svar på tal; 29/11Svar på kommentar nummer ett (och första frågan på kommentar nummer två): Nej, vi har (änsålänge) inga noveller på den här bloggen. Jag försökte skriva en för ett tag sen, men det gick sådär..
Jag känner inte att den kommer att bli så trovärdig, och kanske för lik någon annans JB novell. Den kommer aldrig kunna bli lika bra som de andra jag läser! Men vill ni att vi ska försöka skriva någon slags novell på den här bloggen, eller ska vi skapa någon ny novellblogg? :)


Svar på kommentar nummer två: Jag vet faktiskt inte, men jag tror inte att hans hörlurar har kommit ut (till Sverige) än. Det jag vet är att hörlurarna kommer att komma ut 2010/2011 någongång, alltså snart. De stora kommer att kosta ca 1100 kr och de små kommer att kosta runt 600 kr! Och självklart kommer jag att köpa dem ;) Tack så mycket!Dagens bilder; 29/11


Jag vet att bilderna är rätt så gamla, men so what? Helt underbara! Älskar dem alla, speciellt den sista ♥

PRAY - Skivomslag


Vet inte om det är ett "fanmade" skivomlag eller om det är ett riktigt. Grymt fint iallafall.. ♥

Visste du att..Nu kör vi den här bloggens första "Det här visste du inte om Justin".. Många av er Belibers vet säkert redan det mesta om Justin, men vi ska försöka blanda lite för er som precis börjat gilla honom och för er som redan älskar honom! ;)

VISSTE DU ATT?
· Justin föddes den 1 mars 1994, klockan 00:56.
· Han skrev sin första låt när han var 11 år.
· Han började "dejta" när han var 13 år och vid den åldern fick han även sin första kyss.
· Justin växte upp med att han lyssnade mycket på bandet Boyz II Men.
· Han är vänsterhänt.
· Hans favoritfärger är lila och blå.
· Han älskar hockey. Han spelade för Toronto Maple Leafs och var center, och han har också sagt att han är ett Leafs fan!
· Hans favoritmat är spaghetti och McDonalds.
· När han växte upp var han inte speciellt rik.
· Hans "celebrity-crush" är Beyonce som han ÄLSKAR.
· Justin har fått råd från Usher att inte dejta sina fans.
· Justin säger att han tror att det är bra om han har en tjej som har lika mycket att förlora som honom på förhållandet (alltså att hon är tex känd) och han vill ha en tjej som ser honom som bara Justin, inte som Justin Bieber.


Boksignering @ New York 26/11 (Bilder)

De hade räknat med att ungefär 1000 personer skulle komma, men det kom mer än hundra gånger så många ;)
Här är lite bilder från Justins boksignering i NY;
Bilder tagna ifrån Jbiebs!

My Worlds Collection - Reklam


Justin Bieber Performance on X Factor 28 November 2010Ni måste verkligen kolla på hela! Älskar slutet, jag dog av skratt.. hahaha.. :D

Justin (är i) - Spanien


(Nej, bilden är INTE från Spanien..)

Teenage heartthrob Justin Bieber, som just svept det prestigefyllda American Music Awards med alla fyra utmärkelser för vilken han nominerades, har meddelat att hans senaste turné tar honom till Spanien i april 2011.

De två städer som valts för konserten är Madrid, den 5 april i Palacio de los Deportes, och Barcelona, där han kommer att agera den 6 april på Palau Sant Jordi. Detta blir första gången som Justin Bieber agerar i Spanien.

Biljetter till dessa konserter kommer att finnas tillgänglig från 10.00 på torsdagen den 2 december från Fnac, Carrefour och andra försäljningsställen via Ticketmaster nätet. Doctor Musik promotor ger snart alla detaljer om priser och olika typer av biljetter till dessa konserter.
Dessutom på måndag kommer den 29 november kommer Justin Bieber att skriva exemplar av hans nya album i Preciados (Madrid) på El Corte Ingles, från 18:00 till 20:00. Den natten kommer också att på uppsättningen tv-serien "El Hormiguero" som speciell gäst.(Nu är alltså JB i Spanien!)

We Never Say Never

Nu är det så att en Jaden Smith blogg har startat en namnlista som ALLA, varesig de vill eller inte (men ärligt talat, vem vill inte?!) få hit Justin till Sverige! Det tar inte alls lång tid, men det betyder SÅ mycket. Bloggen hittar ni HÄR och HÄR kan ni skriva under!

Glöm inte heller att bomba hans Twitter (@justinbieber) med #SwedenWantsJB eller #SwedenWantsJbiebs. Twitter har spärrat ordet "Bieber" så därför kan man INTE Twittra #SwedenWantsBieber!

VI VILL HA JUSTIN TILL SVERIGE 2011!


Världens finaste

Justin påväg till hotell i London (pics)


Justin @ The Today Show 26/11


När de frågar om han har fråga så passar han frågan. Vad tror ni? Gör han bara så eller har han skaffat en GF? ;)

Pray: Official Music VideoNu har Justin släppt den officiella musikvideon för "Pray" på Facebook. Jag tycker den är jävligt fin, fick rysningar i hela kroppen och började gråta. Vad tycker ni? :)

"Pray betyder mycket för mig.."

När du släpper den officiella musikvideon för inspirerande sången, påminner "baby" Hitmaker hans fans att jaga sin dröm och "alltid försöka göra en positiv skillnad i andras liv".
Justin Bieber har sänt ett budskap om hopp använder ett helt nytt musikvideo. Den "Baby" Hitmaker har debuterade ett gripande klipp för "Pray", hans inspirerande låt från hans färska släppte unplugged album "My Worlds Akustisk", på hans Facebook-konto, som erbjuder ett montage av förstörda grannskap, slumområde och sjuka barn bland andra .

''Jag skrev den här låten när jag tänker på Michael Jacksons ''In the Mirror'' och vill skänka en del av intäkterna från varje album som säljs till Barn sjukhus,'' den 16-åriga delad i en fotnot av Scooter Barun och Elfredo Flores-riktat video. ''Den här låten betyder mycket för mig och jag älskar den här videon'' sa han.

"Jag hoppas att ni alla också gör det och du stödja My Worlds akustiskt album på Walmart nu", Justin budskap fortsatte att läsa. "Tack så mycket. Jag älskar musik och jag älskar ert stöd i min dröm. Vi kommer aldrig att sluta. Detta är bara början. Jaga dina drömmar och försök alltid göra en positiv skillnad i andras liv. "

Att tala om låten tidigare, berättade han för Ryan Seacrest, "Det finns så många låtar om kärlek och jag tror att det är bra att ta ut den ur den världen en stund. Det finns andra saker som är viktiga och jag ville bara vara motiverande." Tillade han, "Det är en väldigt upplyftande sång, mycket motiverande, det definitivt kommer från hjärtat. Jag tror att alla unga eller gamla kommer att kunna relatera till den här låten."

..Eller inte..VÄDERLEKSRAPPORTEN @ THE TODAY SHOW 26/11


Dagens bild; 27/11


Boksignering @ New York 26/11

OMMBBBB, SÅ JÄVLA HET! Han har verkligen gjort något med sitt hår och det är mer än snyggt! ;)

Justin lämnar sitt hotell i NYC 26/11

Hahahah! Är det bara jag eller har han gjort något med sitt hår? ;) SNYGGT IALLAFALL!

Never Say Never

Idag blev det bekräftat att Justin inte kommer till Sverige under sin My World Europa turné 2011 . Om min inkorg har varit full ? Yes . Om jag är ledsen – Yes .  Och nu ser jag med egna ögon att hysteri har skapats i Sverige – for real .

Och folk inte längre orkar kämpa att få hit honom och orkar inte driva sina JB bloggar / sidor etc etc . So what ? Skall ni ge er nu ? . Don’t think so . Kommer ni ihåg att jag är Sabi , jag har ett motto – Make it work … Tjaa , snarare inte mitt motto utan han gamligens i ‘Project Runway ‘ .

What ever , nu betyder det krig – Första Bieber världkriget har inlett under ledning av Sabi . I’m the new (snällare) Hitler . Såhär skall vi göra dom senaste dagarna för att få hit Bieber . And Belibers , sprid detta – länka till denna sidan !

  • Jag var den första i världen som gjorde ‘ Bieber Flash mob’ som nu har inspererat ett flertal andra länder att göra samma sak . Justin , du har väl inte glömt att Sverige ligger bakom denna trend ?

Vad vi skall göra – Vi skall brutalt bomba Justin’s Twitter och Facebook med denna videon och skriva ” Hey Justin – Sweden were the first who started this trend . Don’t make us sad now . COME TO SWEDEN 2011 ” – Bomba han så många gånger att du vill börja gråta av smärta i fingrarna .

  • Att göra namninsamlingar hjälper inte  , dock så har jag plan 2 . Bomba hans bolag .

Vad vi skall göra – Vi skall bomba hans bolag med email , även här tills ni får så ont i fingrarna att ni börjar gråta. Bomba med denna texten : ( För att se vad det betyder klicka här )

This is not cool, Sweden has fight and struggled to get Justin to Sweden. We are struggling to show Never Say Never 3D in Sweden and we never stop fighting. ”

Justin have to come, no matter what it takes. I will correctly don’t stop sending this email until you do not come with good news.

Justin to Sweden – Never say never.
—-
Want to know what Sweden has done for Justin – Visit www.eng.sabismode.se

  • Låt Första Bieber världskriget börja ! Denna sidan kommer uppdateras ständigt med ny information så håll dig uppdaterad på Bloglovin . Let’s start this shit !

/ Skrivet av www.sabismode.se
Kom igen nu alla beliebers, bomba Justin och skivbolaget för vi vill ju ha Justin till Sverige, right? Glöm inte, never say never!

 


Dagens bild; 26/11


Live i Montreal, Quebec 22/11


UP och ONE TIME.

BABY!

Han är verkligen för jävla bra. Får rysningar genom hela kroppen när jag hör honom och vi ska ju inte ta upp hur snygg han är. För het ;) Galen publik också, men det älskar vi !

Justin donerar pengar

http://www.justinbieberzone.com/wp-content/uploads/2010/11/hotie.jpg

"Justin Bieber kommer donera en del av sina pengar från hans nya "My Worlds Acoustic" album till Children's Miracle Network. Albumet kommer att drabba Walmart butiker och Walmart.com på Nov 26 (Black Friday).

Justin sa: "Jag är i stånd att ge tillbaka tack till mina fans och Gud, skrev jag en låt" Pray "tänkande jag ville hjälpa andra och jag känner att jag har ett ansvar att göra det. Vad är meningen med att göra allt detta om du inte kan göra skillnad i andras liv? Det här albumet är en gåva till mina fans och medel från det tillåter oss alla att hjälpa till. "

Justin Bieber bildade ursprungligen en relation med Children's Miracle Network i september 2009 då han utfört på Hard Rock Café i New York City.

Ordförande Barnens Miracle Network, säger Scott Burt: "Justin generösa bidrag från sitt nya album kommer att göra en meningsfull skillnad i att rädda livet på de barn som behandlades på våra barnsjukhus. Som en organisation som skänker mest pengar av alla välgörenhet till barnsjukhus runt om i landet, är vi mycket tacksamma för hans stöd. Med hjälp av intäkterna kommer vi att kunna skapa ännu fler mirakel för barn"

Källa: JBIEBER

My World Acoustic - ute i affären! (Walmart)Nu är Justins nya album "My World Acoustic" (bästbästbäst) ute i affären! GRYMT. Är så jäkla stolt och jag vill bara ha det där albumet i min hand nu.

Justins nya Twitter bild (igen)Lika perfekt som alltid. ♥

Dagens bild; 25/11


Justin Soundcheck - Toronto 23/11


Justin uppträder "Pray". Killen som går runt Justin och filmar har en 3D-kamera. Kanske ska det här vara med i filmen? ;)

Justin dansar!

Justin, can u teach me how 2 dougie? ;) JUSTIN BIEBER DOUGIE!

My worlds collection @ SpotifyNU ÄR " MY WORLDS COLLECTION " UTE PÅ SPOTIFY! OMB, VAD GLAD JAG ÄR JUST NU!!
Har ni inte lyssnat? Gör det NU.

(Förresten! Där hittar ni även "Stuck in the Moment" som inte funnits ute på YT. Den är g-r-y-m)

The diary of Justin BieberSÅ SÖT!

Justin pratar om mobbning på Ellen Degeneres Show


Justin dansar i Montreal den 22 november

(;

Justin // Firework


@Twitter

If Justin Bieber a kid from a small town in Canada with 30.000 people can win 4 awards in one night, Every dream is reachable. You just have to #DreamBig

Never Say Never 3D Trailer 2SÅ JÄVLA GRYM DEN KOMMER ATT BLI! Jag längtar SÅHÄRJÄVLAMYCKET!!

Dagens bild; 22/11HAHAHA! Finns det någon som INTE tycker Justin ser bra ut? (;

AMA: pressrum

Här är också några av bilderna som togs igår i pressrummet på AMA! Enjoy (;AMA: porträtt

Här är porträttbilderna som Justin tog med Usher (och själv) igår på AMA!


American Music Awards 2010 - Photos part 2


Här är några bilder från när Justin uppträdde "Pray" live igår på AMA!

Justin wins T-mobile Breakthrough, Favorite Male Pop/Rock artist and Artist of the Year!!


Justin vinner "T-mobile Breakthrough"

Justin vinner "Best male Pop/Rock artist"

Justin vinner "Best artist of the year"

Det är verkligen jättestort att Justin vinner 4 priser. Han är den yngsta som någonsin vunnit 4 priser, speciellt de här priserna som är bland de största priserna på galan!
Jag tycker att Justin verkligen är värd de här priserna. Han har kämpat, gått igenom så mycket och han har blivit så bra, han är verkligen den bästa just nu. DU ÄR GRYM, KILLEN. ♥

Artist of the yearSTORT GRATTIS TILL DIG JUSTIN!
Justin vann precis "Artist of the year" över bla Eminem, Lady Gaga, Katy Perry mfl. Det är verkligen hur stort som helst, speciellt eftersom att han är så ung. I sitt tacktal tackar han sin mentor och sin bästavän Usher och ber honom komma upp på scenen.
Grattis hundra gånger om Justin, du är värd det.

American Music Awards 2010 - Photos part 1


Favorite Male ArtistJustin Bieber vinner "Favorite Male Artist" inom Pop/Rock på AMA 2010. I sitt tacktal säger han att han tycker att detta är något mycket stort, eftersom att han vann över både Eminem och Usher. Han har lyssnat på Eminem sedan han varit runt tre år och Usher är ju hans mentor, så detta är något väldigt stort.
Han tackar sina fans, sin familj och Michael Jackson - utan honom hade ingen varit här idag, säger Justin.

Pray at AMA 2010Justin är fan bäst.
Det finns inga ord för hans framträdande. Man såg hur mycket det berörde honom och han menar verkligen något med "Pray", det finns verkligenverkligen en tanke bakom den. Låten är så himla vacker, jag började tillochmed gråta i slutet. Om inte Justin vinner "Artist of the Year" och alla andra priser så är det fan något fel. Justin är bättre än bäst. ♥

(UPDATE: Justin har vunnit T-mobile Breakthrough OCH FAVORITE MALE! :D)
Video tagen ifrån; Jbieber

AMA är igång!Nu är AMA äntligen igång och jag sitter spänt och väntar på att Justin ska uppträda, vilket han gör om ett litet tag! Änsålänge har inga pris (hans nomineringar) delats ut, så vi kan fortfarande hoppas på att han vinner! ♥

My World Acoustic

NU HAR ÄNTLIGEN ALLA LÅTAR (förutom Stuck In The Moment som jag inte hittar) FRÅN MY WORLD ACOUSTIC KOMMIT UT PÅ YOUTUBE! Och dom är grymma. Sjukt bra. Jag började gråta när jag hörde alla låtar för första gången, de var verkligen så fina. Har ni inte lyssnat på dom så gör det NU!;


One time

Down To Earth

Baby

U Smile

One Less Lonely Girl

Favorite Girl (live)

That Should Be Me

Never Say Never

American Music Awards


Nu är det endast 3 timmar kvar till AMA börjar! Justin är nominerad i; Rock/Pop Favorite Male Artist, Favorite Album (My world 2.0), Artist of the Year och The T-mobile breakthrough, tror jag att det var. Nu får vi bara hoppas att han vinner i allting då! Ska ni stanna uppe och kolla på AMA? :)

AMA Gifting Lounge

Justin minglar runt lite innan AMA (;


Jaya - cover on Baby at a busJaya har gjort en ny cover och nu på låten "Baby" med Justin Bieber, och snyggt gör hon det inte. Vad tycker ni?

Justins nya Twitter bildGOSH! You simply blow my mind, boy

Usher råder Justin att inte börja dejta ett fan

Usher och Justin

Den 16-åriga kändisen Justin Bieber har blivit tillsagd att njuta av sin framgång, men att lära av sina egna misstag och försöka hålla ett avstånd från sina fans.

"Jag säger till Justin att du får älska alla dina fans utan att falla för dem. Jag kan inte säga att jag aldrig har dejtat ett fan men det är inte en bra idé. Jag säger åt honom att förstå att du är en fantasi för dem och du bör vara medveten om det " säger Usher.

"Och jag uppmuntra honom att inte ta framgång så allvarligt så tidigt.
Ha kul med det. Och träffa nya vänner!"

(Källa: JDB)


Vote for Justin Bieber NOWJustin är nominerad i; Favorite Breakout Artist och Favorite Music Video (med Baby). Man kan rösta hur många gånger som helst och vi vill ju att han ska vinna, så nu tycker jag att ALLA ska rösta! Rösta gör ni HÄR.

Justin Bieber gets horny!


Dagens bild; 21/11


Justin sings "Pray" LIVE in Atlantic CityEtt fan la upp den här videon på Youtube (grymtbraJustin!)
Justin la till henne på Twitter och tweetade henne såhär;

"wow.. i cant believe u posted that video when i asked everyone not to, why???? please take it down"
Kort efter det skrev han tillbaka till henne;
"just kiddin!! haha. gotcha. sorry i had to have a little fun, hope u are excited for the song and the new album"


Nya Europa-länder!Nu har det kommit en ny uppdaterad video om vilka länder i Europa Justin kommer ha turné i! Änsålänge är det Tyskland, Österrike och Schweiz, men vi får ju hoppas på att han kommer hit till Sverige också (;

Behind the scenes: Fun Machine photoshoot 2010Harry Potter vs Justin Bieber on Jimmy Kimmel


Justin vinner Bravo Award för "Best Singer 2010"


AMA repetition

Inatt är det live-sändning direkt från LA i USA av America Music Awards på Kanal 9, kl 02 - 04.55. För er om inte orkar sitta uppe så går reprisen nästa lördag, 27/11, kl 12.10!


PrayNu är Justin Biebers nya låt "Pray" officiell då Ryan Seacrest har lagt upp den!
Här kan ni nu lyssna på hela låten i bra kvalité; http://www.kyte.tv/ch/default-channel/justin-bieber-pray/p=4415&c=388452&s=1079444

Välkommen till vår nya blogg!

Hej och välkommen till den här nystartade bloggen!

Den kommer att handla om den 16-årige kändisen Justin Drew Bieber. Vi kommer att skriva om honom, hans vardag, hans turné, hans musik och allt som rör honom. Vi hoppas att ni kommer att gilla bloggen lika mycket som ni gillar JB! (;


RSS 2.0