Scooter: "Klä er sexigt och hångla"Justin Bieber har varit på scenen i några år nu och han har verkligen lyckats behålla en positiv bild för de miljontals tonåringar som ser upp till honom. Justin har hållt sig borta från droger, alkohol, fester och annat som kan äventyra hans karriär.

Vi kan dessvärre inte säga detsamma om hans manager, Scooter Braun. Justins 30-åriga manager har spelat in ett ljudklipp tidigare idag, då han uppmuntrar fans att gå och se Justins nya film Never Say Never.

Så, han uppmuntrar en massa tonåringar att gå och se sin favoritartist på bioduken.. Vad är det för fel med det? Tja, Scooter uppmuntrade inte bara tonåringar att gå och se filmen, han berättar även för dessa unga tjejer att klä sig sexigt (höga klackar och massor av smink) och dra med sig pojkar till filmen i utbyte mot hångel.

Just det: mannen som ansvarar för Justins karriär, verkar inte bara stödja utnyttjande av unga kvinnor, han uppmuntrar tillochmed den!

Tror ni inte på vad ni precis läst? Klicka HÄR och scrolla ner till 'klipp två' och hör själva vad Scooter säger..

- Kidglue.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback