Justins nagellacks kollektion är en MEGAHIT!


Bild ifrån HOLLYWOODLIFE.COM

Även om Justin inte använder dem, så gör de flesta Beliebers uppenbarligen det! Rapporterna är ute och det verkar som om alla fans är helt förälskade i Justin Bieber och hans fantastiska nagellack. Wal-Mart kan knappt hålla dem i lager!

WWD rapporterar att semester försäljningen av Biebers nagellacks kollektion med Nicole från OPI sålde helt slut på 3000 Wal-Mart Stores (där de såldes). I rapporten konstaterades att ett callcenter var översvämmat med telefonsamtal i väntat på att få reda på vart kunderna kunde köpa nagellacket. Buteikerna hade det svårt att förvara kollektionen - uppkallad efter några av Biebers hits.

En företrädare
för Wal-Mart sa att försäljningen av sångarens unisex doftande armband och dogtags by Etoile Nation också är slutsålda. Du kanske vill gå vidare och spara lite pengar, för Beliebers: Justin's egna parfym är fortfarande avsedd att slå butiker i vår!

- Hollywoodlife.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback