Justin i trubbel med Pattie efter St. Lucia bilderna!

Justin Biebers mamma (Pattie) var inte speciellt glad när hennes son fångades på bild med Selena Gomez under en yacht resa i St. Lucia.

Enligt New York Post skvallersidor Page Six, gick Pattie Mallette på det första bästa flyget mot St. Lucia för att ge Bieber en utskällning. "Justin och Selena anlände på ett privat jetplan tillsammans från Atlanta med vänner och hans manager", säger en källa.

"De tog sedan en helikopter tillsammans till orten, där de stannade i två villor och firade nyårsafton. De var fast beslutna att stanna (osynliga), men någon hade postat en bild av orten på Twitter"

"Selena åkte den 2 januari och lämnade Justin ensam kvar med sin livvakt Kenny, i tid för att Pattie skulle kunna komma fram"

Justin har tidigare visat hur hans mamma straffade honom genom att blockera hans abonnemang.

"Mamma reser med mig" sa han. "Ja, vi bråkar, men jag tror att varje förälder och barn har gjort det, men jag älskar min mamma. Jag tycker det är bra hon reser med mig, men ibland behöver jag en paus eftersom jag är med henne dygnet runt. Men jag älskar henne, jag gillar att vara med henne".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback