Justin är med på 50 mest sökta kvinnor?Magazine har nyligen sammanställt en lista över de 50 mest populära kvinnor webben, som var baserad Google-sökningar och massor av statistik. De flesta av listan är kvinnor du normalt skulle förvänta dig att bli på en sådan lista: Lady Gaga, Beyonce och Britney Spears för att nämna några.
Men det finns en häpnadsväckande integration: Justin Bieber. vart tog den uppenbarligen manliga sångare rank  denna kvinliga lista?

Den 16-årige hearthroben knäckte faktiskt till sig en plats på topp 1 med nummer 7 listan strax före Miley Cyrus och Paris Hilton.listan är Biebers (ryktade) flickvän Selena Gomez med.

Så hur kunde sångaren hamna denna lista? Vi är inte riktigt säker. Mer än 34 miljoner resultat kommer upp när du söker hans namn, men ändå, är Bieber inte en kvinna. Vi tänker här var Coeds idé om ett skämt. Synd att det är ett riktigt gammalt skämt..

- Blog.zap2it.com (cred)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback