Glee kommer INTE att göra en Justin Bieber episod!I motsats till vad falska rapporter har sagt, kommer vår älskade serie Glee inte att göra en Justin Bieber episod.

Seriens skapare och producent, Ryan Murphy, berättar exklusivt för PerezHilton.com: "Glee kommer INTE att göra en Justin Bieber hyllnings episod. Vi kommer inte att göra något mer av de denna säsong. Dessa är reserverade för artister med en stor katalog (stor bakgrund?) som Madonna, Britney etc."

Ledsen att vara en bärare av dåliga nyheter, Beliebers! Men det finns några goda nyheter: Justins musik kommer att finnas med i ett kommande avsnitt.

"Vi gör ett avsnitt där Sam sjunger en sång av Justin för att vinna Quinn tillbaka.. och kopierar hans frisyr, etc. Men det är en liten del av en stor händelse, har en hel del andra saker på gång"

-perezhilton.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback