Justin & Selena har slutat följa varandra på Twitter

Igår, 25/12, på kvällen (svensk tid) så slutade Selena och Justin att följa varandra på Twitter. Selena började med att sluta följa Justin, och sedan så 'unfollowed' Justin också Selena. Igår var det problem med Twitter, så man allas följare och de man följer togs helt plötsligt bort, men sedan kom det ju såklart tillbaka.

Jag har iallafall kollat igenom de som Selena följer flera gånger, och Justin som förut var med finns inte med längre. Det vore en aning skumt om det blivit fel med Twitter och ENDAST Justin och Selena raderades från varandras 'följare'.

Det är somsagt väldigt konstigt att de båda tagit bort varandra. Vad tror ni? Är det bara ett skämt, eller har något hänt?


UPDATE: Efter att Justin och Selena slutat följa varandra, slutade Jasmine V att följa Selena och Nick Jonas slutade följa Jasmine V.. skumt?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback