#FREESCOOTER

Det har startats en ny trend på Twitter då man ska skriva #FreeScooter och #PrayForScooter. Anledningen är att Scooter sitter i fängelse/häkte/tagen av polisen. Varför? Här är en artikel;

"Justin Biebers manager, Scott "Scooter" Braun, är på väg till domstol i dag för att vederlägga vårdslösa hotade avgifter ut på honom. (det skrevs igår, så det var i går domstolen var)

Polisen på Roosevelt Field Mall hade bett Scooter att Tweeta ett meddelande från Justins Twitter-konto att avsluta en event bak i november, efter skaror blev för stökiga, men de hävdar nu att Scooter tog längre tid att få ut budskapet online än han borde ha.

Polisen säger att det tog 1 1/2 timmar för Scooter för att Tweeta, hans advokat säger att det tog 7 minuter.

Utfrågningen kommer att äga rum på First tingsrätt i Hempstead, NY. Om Scooter är dömd kommer han vara i fängelse i upp till ettår."



Justin har även twittrat: "You've got my total support @scooterbraun Wish you were here in Chicago with us #FreeScooter"

Mer om det här kan ni läsa HÄR och HÄR! (dock på engelska)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback