Justin Bieber In The Oscar Running With "Never Say Never3D"


Justin Bieber lovar att "Never Say Never" kommer att bli en av de största filmhändelserna i början av 2011, men den 16-åriga kanadensiska sångaren kunde få ganska stort lyft från en annan del av kultur som delar samma namn .

Kortlistan för en Oscar för bästa sång släpptes just, och Bieber's "Never Say Never" (hans duett med Jaden Smith som var ledmotivet av sommaren smash "The Karate kid") är med på listan. Det finns totalt 41 låtar med på den korta listan och från den massiva uppsättningen kommer så många som fem finalister namnges när resten av nomineringarna tillkännages den 25 januari.

Det är inte en garanti att Bieber blir nominerad till guld, medan han "möter" favoriter som Cher's "You Haven’t Seen the Last of Me" (från "Burlesque"), John Legend's "Shine" (från "Waiting for ‘Superman'"), Gwyneth Paltrow's "Coming Home" (från “Country Strong") och Oscar regelbundna Randy Newmans "We Belong Together" (från"Toy Story 3").

Fortfarande, har han det faktum att han är ett igenkännbart namn och associerades med en stor hit som håller på för honom. Han har även ungdomar på sin sida (resten av favoriter skew är ganska gammal). Plus, nomineringarna kommer komma ut strax före utgivningen av Biebers nya film "Never Say Never", vilket skulle göra för några trevliga marknadsföring syn ergieffekter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback