Justin köpte ett diamanthalsband till Selena



Enligt källor har en insider berättat för Hollywood Life att Justin har blivit SÅ förälskad i Selena att han köpt ett diamanthalsband till henne.

Justin är yngre än Gomez, men han gör ändå allt i sin makt för att vinna hennes hjärta. Han vet att diamanter är varje flickas bästa vän, så självklart var det den perfekta julklappen till Selena.

"Det är inte en förlovningsring, men det är ett diamanthalsband som ska visa att hon är hans" säger en insider till HollywoodLife.com om den påkostade julklappen som Justin, 16, gav till sin 18-åriga flickvän.

"De är ihop. De är fästa vid varandra. Du kan verkligen inte hålla dessa två isär. Hon var så rörd och blev så förvånad, men hon älskade det. Det är den första diamant som någon någonsin har gett henne. Han ville ta deras förhållande till nästa nivå. Han är verkligen förtjust i henne"

Trots att de båda har upptagna arbetsscheman, har Selena och Justin gjort tid för varandra och nyårsafton var inte något undantag. En insider säger att Justin spenderar sin semester med sin familj, men att Selena kommer att vara med honom för "midnattskyssen".

- OceanUp, HollywoodLife

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback