Har Justin en framtid som vuxenartist?



Under de kommande månaderna kommer den kanadensiska popsensationen Justin Bieber nå en milstolpe som skulle kunna ändra hela hans karriär. Han är nominerad till hans första två Grammy Awards och han kommer att åka på en turné i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien!

Men allteftersom Justin blir äldre, blir denna fråga mer angelägen: kommer hans fan satt fortsätta avguda honom när han fortsätter att utvecklas genom puperteten (och därefter)?

Det senaste året har varit ett fantastiskt år för Justin, utan tvekan!
Hans 'My World 2.0' toppade listor över hela världen och han är påväg till dubbel platina i Canada och USA. Han har släppt både nagellack, dockor, samlarkort, hörlurar (i sammarbete med Dr.Dre). Han publicerade en självbiografi, han var gästskådespelare i "CSI" och fick massor av fans att skratta i hans framträdande på SNL.

Ingen annan kändis har varit med så mycket i sociala medier världens över som han varit och han har oerhört många som följer honom via internet, bla på sidan Twitter.

Biebers fantastiska års höjdpunkt var nomineringarna för bästa nya artist och bästa pop album till Grammy Awards, som kommer att hållas den 13 Februari på Staples Center i LA.

Sådana utmärkelser kan vara början på Biebers start mot en karriär som vuxen popartist, eller så kan det helt enkelt sluta med att han bara blir en tonårs artist som alla sedan glömmer.
Vid det här laget är det svårt att förutse vilken väg han kommer att gå. Vi får bara vänta och se.

- Ctv.ca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback