Justin (är i) - Spanien


(Nej, bilden är INTE från Spanien..)

Teenage heartthrob Justin Bieber, som just svept det prestigefyllda American Music Awards med alla fyra utmärkelser för vilken han nominerades, har meddelat att hans senaste turné tar honom till Spanien i april 2011.

De två städer som valts för konserten är Madrid, den 5 april i Palacio de los Deportes, och Barcelona, där han kommer att agera den 6 april på Palau Sant Jordi. Detta blir första gången som Justin Bieber agerar i Spanien.

Biljetter till dessa konserter kommer att finnas tillgänglig från 10.00 på torsdagen den 2 december från Fnac, Carrefour och andra försäljningsställen via Ticketmaster nätet. Doctor Musik promotor ger snart alla detaljer om priser och olika typer av biljetter till dessa konserter.
Dessutom på måndag kommer den 29 november kommer Justin Bieber att skriva exemplar av hans nya album i Preciados (Madrid) på El Corte Ingles, från 18:00 till 20:00. Den natten kommer också att på uppsättningen tv-serien "El Hormiguero" som speciell gäst.



(Nu är alltså JB i Spanien!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback