Vem handlar låten 'Latin Girl' egentligen om?

"Den 16-årige popidolen Justin Biebers nya låt 'Latin Girl' får inte bara tonåriga flickors hjärtan att dunka, den ger också massvis med rykten om den latinska damen som inspirerade den. Vem är hon? Som den gentleman Bieber är, berättar han inte.

Så, kanske det bästa sättet lista ut det kan ske genom uteslutningsmetoden. Enligt Bop och TigerBeat Magazine, så har Disney stjärnan Selena Gomez, den mest troliga av kända möjligheter, just kryssat sig själv från listan.
Justin och Selena har spenderat massor av tid tillsammans på en mängd olilka platser. Men i en radiointervju nyigen med Y-100 Miami, skrattade Gomez högt när intervjuaren frågade om hon var Biebers Latin Girl. Hon skingrade snabbt ryktena och sa: "Jag tror inte att det är om mig"

Tekniskt sätt så är det ett förnekande, men vi är ändå inte övertygade. På frågan om vad hon skulle döpa låten om Justin (om hon gjorde en låt om honom) svarade Selena: "Något om hans ögon. Hans bruna ögon är mycket intressanta. De är verkligen söta" Det är sött, men igen, helt intetsägande. Ser ut som om Selena och Justin kommer att låta världen gissa om de har en relation för en lång tid framöver.

Då återstår två kända möjligheter. Jasmine Villegas som sägs "göra varenda belieber avundsjuk" tycks lika förtegen om sitt förhållande med The Biebs. Enligt Just So You Know, nu när Justins 'My World Tour' har avslutats, är den 17-åriga Villegas (som en gång blev fotograferad kyssandes med Bieber i en bil), mest fokuserad på släppet av hennes debutalbum och den kommande videon till singeln 'All These Boys'.

Demi Lovato, den sista möjligheten, ligger fortfarande på ett rehab sjukhus för känslosamma problem. Tråkigt nog tycks hon inte troligt kunna ge intervjuer om Justin eller någonting annat under en tid.

Så kommer identiteten av Justins Latin Girl bli en av popmusiks historia stora olösta mysterier? Det är möjligt"

Källa: www.JustinDrewBieber.blogg.se & BieberSource

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback