#SwedishGirls & #SWEDENWANTSJDB

"Justin sa att han skulle komma till Sverige på sin 'My World Tour 2011', men nu kommer han ändå inte? Vi har väntat hur länge som helst på att han ska komma hit, och när det väl är bestämt - så ställs det in.

Saker kan fortfarande ändras och Justin har somsagt lärt oss 'NEVERSAYNEVER' så vi tänker aldrig ge upp. Vi ska få hit Justin!

ALLA som har Twitter (har du inte det, skaffa!) ska den 22 December 2010, kl 8 pm (20:00) tweeta; '#SwedenWantsJDB' till '@justinbieber'. Vi ska göra detta till en TT och vi hoppas på en RT från Justin.
Det är ju inte den 22/12 än, så tills dess kan alla tweeta; '#SwedishGirls' till Justin (behöver inte skriva till Justin, du kan bara ha det som en tweet), eller skriva saker som "@justinbieber you should now that #SwedishGirls LOVE YOU!".

Självklart kan du tweeta #SwedenWantsJDB och #SwedishGirls redan nu, det är ju också toppenbra. VI SKA FÅ HIT JUSTIN. #NEVERSAYNEVER"

Har du Twitter? Skriv på en namninsamling HÄR och sprid vidare den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Här får du jättegärna göra oss glada genom att skicka iväg en kommentar! MEN:

- Hatar du Justin? Tycker du han är gay? Att han inte kan sjunga? Då behöver inte vi veta det. Du får gärna slösa din tid på att skicka iväg en kommentar och beskriva för oss hur mycket du hatar honom, men vi kommer tyvärr inte bry oss.

- Vi bryr oss inte heller om rykten.

Ingen kan få oss att sluta gilla Justin. Oavsett vad ni säger. Ni slösar bara er egen tid!



Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-postadress? (publiceras ej)

Har du någon blogg?

Kommentar:

Trackback